Memberi pendedahan dan pengetahuan berkenaan keselamatan makanan yang diproses dan pensijilan atau standard berkaitan.
Mengetahui sumber pencemaran makanan dan kaedah pengendalian makanan yang betul serta mengetahui ciri-ciri produk yang berkualiti.
Masa/Sesi | Topik | |
---|---|---|
SESI 1 | : | 08.30 Pagi - 10.30 Pagi |
: | Keselamatan Makanan | |
: | 02.30 Petang - 04.30 Petang | |
: | Peraturan-peraturan Kebersihan Makanan |
Masa/Sesi | Topik | |
---|---|---|
SESI 1 | : | 08.30 Pagi - 10.30 Pagi |
: | Pencemaran Makanan | |
: | Program Jaminan Keselamatan Makanan |
Masa/Sesi | Topik | |
---|---|---|
SESI 1 | : | 08.30 Pagi - 10.30 Pagi |
: | Kualiti Makanan | |
: | Aditif Makanan |